Process

Konstrukciju statiskie aprēķini

CSK Steel ir savs projektēšanas departaments, kurš nodrošināts ar kvalificētiem inženieriem un jaunākajām aprēķinu un konstruēšanas programmām. Tas dod mums maksimālas konstrukciju optimizēšanas iespējas un ļauj būt elastīgiem atbilstoši klientu vēlmēm saskaņā ar vietējām normām un Euro-code.

Aprēķinos ievēroti :

Vēja slodzes;
Sniega slodzes;
Jumta seguma pašsvars;
Aprīkojuma slodzes, u.c.


Ražošana

CSK Steel ražošanas procesā izmanto mūsdienīgus, modernus un efektīvus metāla apstrādes darbgaldus. Uzņēmuma rūpnīcā uz urbšanas un griešanas darbgaldiem iespējams apstrādāt sijas pat virs HE1000B (ES standarts), kuras tiek urbtas un grieztas pilnā transportēšanas garumā.
 
Mūsu ražotnē Latvijā, kura aizņem vairāk kā 12 500 m2, esam koncentrējušies uz augstu produkcijas kvalitāti un sevišķi augstu darbinieku darba ražīgumu.
 
Ražošanas procesā lielu uzmanību pievēršam materiālu sagādei un marķēšanai, lai nodrošinātu optimālu ražošanas plūsmu, augstu darba ražīgumu un izslēgtu iespējas kļūdīties.


Kvalitātes kontrole

SIA "CSK Steel" pastāv iekšējā kvalitātes kontrole, kas sevī ietver kontroles shēmu.

Šī kontroles shēma paredz nepārtrauktu ražošanas kontroli sākot no materiāla iepirkšanas, līdz gatavās produkcijas izvešanai no rūpnīcas.

Tiek kontrolēta materiāla iepirkšana atbilstoši klienta prasībām, kā arī lai materiāls

būtu sertificēts atbilstoši Eiropas standartiem. Pēc pasūtītāja pieprasījuma varam veikt ari iepirktā materiāla kontroli par tā atbilstību sertifikātam, šo darbu veic neatkarīgi eksperti.

Ražošanas procesā tiek veikta kvalitātes kontrole, kas sevī ietver katras detaļas pārbaudi ,lai tās ražošana tiktu veikta atbilstoši konstruktoru izstrādātam tehnoloģiskajam procesam un tās atbilstu dotajiem rasējumiem .

Kā arī tiek veikta kontrole krāsošanas procesam. Šajā procesa tiek pārbaudīts

kā tiek izpildīts tehnoloģiskais process ko piestāda krāsu ražojošais uzņēmums

katram atsevišķam pasūtījumam. Tālākajā procesā tiek sekots līdzi lai produkcija no uzņēmuma izietu ar pilnu komplektāciju un atbilstošiem dokumentiem.


Montāža

CSK Steel produktu augstā kvalitāte nebeidzas ar ražošanu. Tā turpinās arī montāžas procesā, nodrošinot augstu precizitāti un atbilstību visiem spēkā esošajiem normatīviem.

Mūsu montāžas brigādei ir gan pieredze, gan profesionālās spējas, kas nepieciešamas, lai nodrošinātu metāla konstrukciju montāžu visaugstākajā līmenī un kvalitātē.

Kvalitatīvs montāžas brigādes darbs nozīmē arī nolīgtajā termiņā pabeigtu darbu, tādejādi cienot citus projektā iesaistītus profesionāļus.