Komanda

    SIA „CSK Steel” ir starptautisks uzņēmums, kas projektē, ražo un arī montē tērauda nesošās būvkonstrukcijas, tāpēc uzņēmumā nodarbināti tādu profesiju pārstāvji kā inženieri, projektētāji- konstruktori, elektrometinātāji, specializēto darba galdu un iekārtu operatori, strādnieki, kvalitātes kontrolieri, metāla konstrukciju krāsotāji, montāžas brigāde un citu profesiju un specialitāšu pārstāvji.

    Darbinieku skaits uzņēmumā kopš tā dibināšanas ir nemitīgi audzis. Tas atrodas Tukumā, bet mūsu draudzīgajā kolektīvā sastrādājas cilvēki no tuvākas un tālākas apkaimes, t. sk., Rīgas, Jelgavas, Talsu, Dobeles un citiem rajoniem. Pašlaik uzņēmumā nodarbināti turpat 200 darbinieki- dažādu kvalifikāciju speciālisti, kuru profesionalitāte ar katru gadu pieaug un kļūst konkurētspējīgāka, jo uzņēmums nopietni domā par savu darbinieku izglītošanu, veicot nozares un kvalifikācijas paaugstināšanas apmācības.

    Mēs labprāt uzņemam savā darba kolektīvā jaunus darbiniekus, kuri ir radoši, vēlas strādāt, ir apveltīti ar atbildības sajūtu un spēj tehniski domāt.

    Uzņēmums darbiniekiem garantē stabilu un konkurētspējīgu atalgojumu atbilstoši kvalifikācijai, sociālās garantijas, t.sk., veselības apdrošināšanu.

 

 

Metalapstrades_nozares_specialistu_apmacibu_projekts.pdf